über uns

ÜBER Signe

Gebildet SUP Lehrer

Nachdem er mit seinem Sohn um die ganze Welt gereist war, flyttede Signe d.1 juli 2020 fra København til Rødvig. Her dyrker hende og sønnen surferlivet langs de smukke strande. Hun startede på paddleboard og har siden kastet sig ud i både bølgesurf og windsurf. For Signe er der ikke noget der hedder sæson, hun surfer hele året rundt.

OM LOUISE

Gebildet SUP Lehrer

Louise kommer fra en sejlerfamilie og har altid haft en forkærlighed for havet og vandsport. Hun elsker at prøve kræfter med alle former for vandsport, sidste nye er foil. Louise bølgesurfer og standup paddler hele året rundt, for hende er 0 grader “varmt” vand ingen hindring, for at dyrke hendes passion.  

 

OM JESPER

Uddannet SUP-instruktør, Windsurf-instruktør.

Jesper startede med at windsurfe i 1991, som han stadig dyrker på højt plan. I 2012 stiftede han bekendtskab med sup og den dag i dag, synes han stadigvæk at det er mega cool. SUP giver en masse fede oplevelser på vandet, i et med naturen og kvalitets tid sammen med vennerne. Jesper er ikke bleg for en ny udfordring, derfor udforsker han konstant de nye tiltag inden for boardsporten, som eksempelvis windsurf foil og wing foil. Han deler gerne ud af sin viden om boardsport til andre, så de også kan få en masse gode oplevelser på vandet. Det bedste ved at dele sin viden er, at se de store smil når de oplever at boardsporten også er noget for dem.

 

Limelight Watersports har modtaget støtte af Stevns Turistforening

Vi er stolte og taknemmelige for, at Stevns Turistforening har valgt at støtte Limelight Watersports, så vi har kunne bygge denne hjemmeside samt betale for billeder og film, som alt sammen er produceret af LION Media ( www.lionmedia.dk )

Se og læs mere om foreningen på: https://stevnsturistforening.dk/

de_DEGerman
Powered by TranslatePress